"A u t o s a l o n   O t o k"

vl.Željka Turković. Adresa: Otok Oštarijski, Otok Oštarski 12a, 47300 Ogulin. OIB:47123078491

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mob: +38591 5330628 (Željka Turković) / +38591 5042171 (Zlatko Mrvoš) tel/fax:+38547 584317

 

RAZVOJ TVRTKE

O „Autosalon Otok“

Autosalon u Ogulinu, Otok Oštarski posluje od 2000.godine. 2007.ggodine osnovali smo vlastitu obiteljsku tvrtku „Autosalon Otok“, koja do danas posluje u vlastitom prostoru na istoj lokaciji u Otoku Oštarskom 12.a Ogulin i vlastitom izdvojenom pogonu "Autoservis Otok" u neposrednoj blizini na lokaciji Otok Oštarski 8 b Ogulin. Djelatnost se odvija u prostoru ukupne veličine oko 700 m2. Lokacija je atraktivna 200 m udaljena od isključenja s autoceste Karlovac–Split prema Ogulinu, uz državnu cestu (2 km prije Ogulina). Tvrtka se razvila u ozbiljan poslovni subjekt, s tendencijom rasta i investicijskog ulaganja u proizvodnju, srodne djelatnosti i dodatne vlastite prostore.

Misija i vizija

Ponuditi najbolju kupnju i najbolju uslugu u regiji u skladu s dosadašnjim osnovnim načelom tvrtke. Sve je podređeno zadovoljnom kupcu. Imperativ je postati cijenjen poslovni subjekt u regiji i poželjan partner za suradnju.

Strategija tvrtke – Planovi za budućnost

Razvoj tvrtke i širenje na više srodnih djelatnosti. Održavanje strategije rasta uz uvođenje proizvodnje, povećanje usluge servisa i prodajne moći. Ulaskom u EU iskoristiti priliku rasta tržišta automobila, osigurati rast prihoda uz racionalan rast troškova. U 2014. godini je dovršen i otvoren novi poslovni prostor veličine 369 m2 u kojem je predviđena proizvodnja i ugradnje naprava za adaptaciju osobnih vozila osobama s invaliditetom, vozila za auto škole i drugih vozila s posebnim potrebama (hitna med. pomoć, vatrogasna vozila i sl.), izložbeno-prodajni salon i servis za automobile, skladišni prostor i ostali prateći sadržaji s parkirališnim prostorom od 1600 m2.Ponuda "Autosalona" je proširena na djelatnost vuče vozila pomoć na cesti, te na ponudu više zamjenskih vozila u slučaju potrebe dok je vozilo na servisu ili popravku.

ANALIZA TRŽIŠTA

Okruženje – lokacija

Novi objekt se nalazi u blizini postojećeg autosalona 200 m od autoceste, u susjedstvu benzinske pumpe „Petrol“ s kojom uz vlastiti priključak na državnu cestu postoji i zajednički. Pogodnost je ulaz u poduzetničku zonu Ogulin, te spoj autoceste i Ogulina. Područje koje gravitira Ogulinu radi povezanosti autocestom je Karlovačka i Ličko-Senjska županija i dio primorsko goranske županije. Ukupno područje broji oko 300.000 stanovnika. Značajan je podatak da je Ogulin autocestom udaljen 50 km od Karlovca, Otočca i Delnica, 80-ak km od Gospića, 100 km od Zagreba, Rijeke i Siska.

Prednosti

Dosadašnje poslovanje zasnovano je na ozbiljnosti, a ostvarena je suradnja s vodećim bankama u RH koje kreditiraju naša vozila. Obzirom na iskustvo i kapacitete sadašnjeg i budućih poslovnih prostora planiramo započeti s prodajom i servisiranjem novih automobila. Prodaju rabljenih automobila dopunjavali bi eventualnim uzimanjem rabljenih automobila u račun za nove. Značajna prednost je 12 godišnje iskustvo u poslovanju autosalona na istoj lokaciji i prometna povezanost autocestom.

Zaključak

Osnovno načelo tvrtke „kupac je u pravu“, a zadovoljan kupac odlučuje se na ponovnu kupnju i uslugu. Godišnja prodaja automobila dokaz je ozbiljnosti, ali i zadovoljstva kupaca, uvažavajući činjenicu da su nam kupci najbolji promotori.

 

Radno vrijeme:

Auto salon:
Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak - petak   od 09,00 do 15,00 sati
Subota                      od 09,00 do 13,00 sati
Nedjelja i praznik                          ne radimo

Auto servis:
Ponedjeljak - petak   od 08,00 do 16,00 sati
Subota                      od 08,00 do 13,00 sati
Nedjelja i praznik                          ne radimo

Ogulin; veljača 2014. godina

Auto salon Otok